ProfiMebel
Accion Urgente-15 de julio 2007
ùltimas noticías  
San José Solar
Gloria Cuartas
links
apoyo financero
Photos San José 2007
video
imprenta y contacto
alemán
inglés
La Aldea de Paz San José de Apartadó tiene que vivir!
Spanisch English

20-02-07 20:20
21-2-07, BARCELONA: JORNADA INTERNACIONAL SOLIDÀRIA CONTRA LA IMPUNITAT PER LES VIOLACIONS DELS DRETS HUMANS A COLÒMBIA - por: varias organizaciones

By

CONVOCATÒRIA
Impunitat a dos anys de la massacre a la comunitat de pau de San José Apartadó
JORNADA DE SOLIDARITAT AMB LES VÍCTIMES DE LA SOCIETAT CIVIL I CONTRA LES VIOLACIONS DELS DRETS HUMANS A COLÒMBIA

BARCELONA 21/2/2007

19:00 hores a Plaça Sant Jaume

Washington, Roma, Montreal, Portugal, Brusseles, Madrid, Barcelona, Zaragoza, Huesca, Burgos, Pamplona, Vitoria, Oviedo, Alacant, Santander, Elx, Cartagena, Alburquerque

Dimecres 21 de febrer a les 19:00 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, Amnistia Internacional, ACOMPAZ, International Peace Observtori, moltes altres organitzacions, així com la Taula Catalana per Colòmbia, celebrarà un acte de solidaritat amb la comunitat de pau de San José de Apartadó (Colòmbia), on el passat 21 de febrer de 2005 varen ser salvatjament torturats i posteriorment assassinats vuit membres d’aquesta comunitat, entre els quals es trobava el seu líder històric LUIS EDUARDO GUERRA i tres infants de 18 mesos, 6 i 11 anys respectivament. Tots els testimonis assenyalen a l’exèrcit colombià com a responsable d’aquest crim de lesa humanitat.

Malgrat els diferents informes d’organitzacions de drets humans, d’advocats i associacions judicials internacionals realitzats sobre el terreny. Malgrat les diferents resolucions de parlaments com l’espanyol, italià i la Unió Europea, la massacre-infanticidi que va conmoure la conciència del mon roman en la més absoluta impunitat.

Aquest dimecres 21 serà una jornada internacional de solidaritat contra la impunitat. Els actes es celebraran arreu del món, a ciutats com Washington, Roma, Montreal, Portugal, Brusseles, Madrid, Barcelona, Zaragoza, Huesca, Burgos, Pamplona, Vitoria, Oviedo, Alacant, Santander, Elx, Cartagena o Alburquerque. S’iniciarà, a més, una agenda solidària d’iniciatives que recordin la massacre i denunciïn la impunitat en que encara es troba la immensa majoria dels críms contra la població civil colombiana.

Volem manifestar-li al Govern colombià que no oblidem a Bellanyra, de 17 anys. Ni a Denier, d’11 anys. No oblidem a Alfonso Bolívar ni Sandra Milena. Tampoc a Santiago, de 2 anys, Natalia, de 6 anys. No oblidem a Alejandro Pérez.

- ATENCIÓ MITJANS: Es llegirà un manifest i hi haurà presència del portaveu Robert Morral, membre d’ACOMPAZ.
JPG - 1.7 KB

- Més informació i entrevistes:

Amnistia Internacional - Catalunya:

Celia Ramón - (ext. 2) // //www.es.amnesty.org

www.amnistiainternacional.org

Taula Catalana per Colòmbia

- ACOMPAZ: Mociones institucionales e informes sobre la masacre del 21 de febrero de 2005. *Informes sobre la masacre, proposicions del Congrés Espanyol, la carta de congressistes dels Estats Units, la condemna de l’ACNUR, la declaració dels alcaldes per la pau, declaraciones del Parlament Europeu i Italià, informes de la Comissió Judicial Espanyola, de Colombia Support Network, de la Corporación Jurídica Libertad, i altres documents.

Informe 2006 - Colombia : web.amnesty.org*Informació sobre les violacions de drets humans a Colòmbia contingut al darrer informe anual d’Amnistia Internacional.

23/03/2005 - Colombia: Para la Comunidad de Paz de San José de Apartadó, la justicia es el único camino

Links:Related news:<- Back to the news list

Top Copyright 2006 sos-sanjosé.org